Ready for 4th B2 First (FCE)


کتاب «Ready for First (FCE)» از انتشارات مک میلان یکی از محبوب‌ترین کتاب‌ها برای یادگیری زبان‌آموزان دوره‌ی FCE است. این کتاب معمولاً بعد از گذراندن دوره‌های مبتدی، متوسط و پیشرفته مورد استفاده قرار می‌گیرد تا دانش‌آموزان را برای آزمون‌های بین‌المللی مانند TTC و TKT آماده کند.

کتاب FCE شامل ۱۴ درس است که هر کدام یک بخش از امتحان FCE را پوشش می‌دهد. ویرایش سوم این کتاب با انواع فعالیت‌ها طراحی شده تا مهارت‌های لازم برای موفقیت در آزمون کمبریج را تقویت کند. این ویرایش برای دانشجویان جوان و بزرگسال مناسب است و مهارت‌های چهارگانه زبان (گفتاری، نوشتاری، شنیداری و خواندن) را به شکل سیستماتیک آموزش می‌دهد.

به علاوه، کتاب شامل بخش‌های اضافی برای تمرین، مانند «چه نکات مهمی را در امتحان در نظر بگیریم» و «چگونه بر چالش‌ها غلبه کنیم» است. این بخش‌ها با فرمت و رنگ‌های مختلف به یادگیرندگان کمک می‌کند تا بهتر برای موفقیت در امتحان آماده شوند.

شما می‌تونین فایل‌های صوتی کتاب‌کار و کتاب دانش‌آموز ، فایل‌های کتاب دانش‌آموز، کتاب‌کار و پاسخنامه‌های هر کتاب‌رو هم بطور رایگان از وبسایت آیلتس‌دیلی دانلود کنین.

 

فایل فشرده شامل:

WB

TB

Audio

Tests

Wordlist

Keys

 

ieltsdaily-logo